fbpx
contact button

Vi finns här för dig!

Har du en offertförfrågan eller bara intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer!

GLS Laserstans: 0370-33 32 40

GLS Henjo: 0372-37 03 00

Offert: offert@laserstans.com

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

Eller fyll i formuläret så återkommer vi!

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  GLS – en bidragande framgångsfaktor!

  GLS och WFI känner varandra sedan lång tid tillbaka. Tillsammans har vi gjort en lång och fin resa som fortfarande fortgår. Gnosjöbaserade WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som skapar effektivare flöden för industri och lager. Med andra ord arbetar WFI för att andra ska jobba smartare.

  Medarbetare på GLS

  Hög leveranssäkerhet, konkurrenskraftigt pris och rätt kvalitet är faktorer som WFI förväntar sig av sina leverantörer. Den lokala anknytningen och närheten till varandra har tillsammans med stor kompetens och förmågan att leva upp till WFI’s förväntningar varit avgörande i valet av GLS som leverantör.

  – Vi känner varandra utan och innan och kan varandras verksamheter. Vi har utvecklat samarbetet på ett bra sätt och även affärerna har utvecklats. GLS kan våra produkter, de kommer med konstruktiv kritik om det behövs och framförallt är de flexibla, lyhörda och har förståelse för de krav som ställs på WFI, säger Anders Johansson, inköpschef på WFI.

  Hanteringen av projekt har blivit allt viktigare och att leva upp till kundens hårt ställda krav i projekten är avgörande för att lyckas i branschen. Med en lång historik tillsammans har vi utvecklat ett ömsesidigt samarbete och en genuin kundrelation. Som leverantör till WFI’s produktion innefattas GLS som en del av verksamhetens framgångsfaktorer. Det är viktigt att det reguljära sortimentet fungerar men projekten är den avgörande anledningen till WFI’s positiva utveckling den senaste tiden.

  – Varje liten del i våra arbetsbänkar är viktiga, och GLS som levererar flera olika delar till våra stationer blir en viktig del i helheten. Eftersom de är involverande i de flesta av projekten är de en stark bidragande orsak, förklarar Anders.

   

  augusti 24, 2021