fbpx
contact button

GLS Laserstans:

GLS Henjo:

Offert:

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Kickoff Kryast – Förbättringsarbete med fokus på att bli Europas ledande plåtbearbetare

  Som en del av det återkommande projektet som vi på GLS kallar för Förbättringsfabriken sågs årets kickoff som ett startskott för att öka takten och tonvikten på arbetet med förbättringsåtgärder. Genom Förbättringsfabriken håller vi fokus på att fortsätta resan mot att bli Europas ledande plåtbearbetare och fortsätta att utföra aktiviteter och handlingar både effektivare, enklare och mer modernt.

  Ett led i arbetet mot visionen att bli Europas ledande plåtbearbetare innebär att jobba med förbättringar som gynnar GLS både som leverantör och som arbetsgivare. På GLS tror vi på att vi gör detta bäst tillsammans och genom Förbättringsfabriken samlar vi all personal ett par tillfällen om året för att tillsammans forma framtiden.

  I september gick årets kickoff av stapeln och temat var förbättringsarbete med fokus på hållbarhet och miljö. Hållbarhetsperspektivet har varit med oss under året och tagit stort anspråk av vår egen agenda för såväl stora som små frågor. Vi lägger stor kraft på att samtliga medarbetare ska ha möjlighet att lägga fokus på aktuella frågor utifrån sina respektive roller i verksamheten. Dagen överträffade våra förväntningar och resulterade i många genomförbara förbättringsförslag som vi tillsammans kommer att förverkliga, förslag som kommer att bidra till såväl positiva miljömässiga som ekonomiska mål.

  Vi värderar våra kickoffer högt och dagar som dessa betyder mycket för många. Våra medarbetare står varandra nära och det finns en stor vilja att träffas och umgås. Att ta en paus från vardagen och göra något tillsammans bidrar till den goda stämningen vi har på jobbet – den är vi måna om att behålla.

  December 13, 2021