Svetsning

Lång erfarenhet av avancerad
robotsvetsning av stora, tunga
produkter med höga kvalitetskrav,
gör oss outstanding inom svetsning.

I våra moderna svetsanläggningar täcker vi in behovet av såväl robot- som manuell svetsning. Med fokus på robotisering och automatisering har vi ett av Sveriges mest kompletta utbud inom svets och kan erbjuda svetsning av produkter i 500kg-klassen.

Med bred kunskap inom avancerad robotsvetsning och manuell svetsning, löser vi ditt behov även vid hantering av komplexa och tunga produkter. Vi har lång erfarenhet av avancerade plåtdetaljer som kräver hög kvalitetssäkerhet och exakt precision. Våra moderna robotstationer har kapacitet till snabba omställningar och svetsning av riktigt stora detaljer. Självklart erbjuder vi även manuell MIG-, MAG-, TIG-, press- eller bultsvetsning.

Robotsvetsning

Med robotsvetsning kan man spara både tid och pengar. Idag finns det många detaljer som produceras i stora volymer. Jämfört med manuell svetsning kan robotsvetsarna produkter betydligt snabbare, vilket genererar insparad arbetstid och ökad lönsamhet för produktionen. För komplexa produkter kan vi även kombinera manuell och robotsvetsning för att möta våra kunders behov. 

Vill du veta mer om vilka tjänster vi erbjuder? Läs mer här.