fbpx

Vi expanderar och förvärvar en majoritetspost i OG Teknik!

14 november, 2017

Stolt kan vi nu berätta om vår senaste satsning, förvärvet av OG Teknik i Värnamo. Förvärvet innebära framförallt en ökad kapacitet för båda bolagen. Inte minst för oss på Gnosjö Laserstans som genom förvärvet får tillgång till en modern automatiserad svetsavdelning. Med OG Teknik som ett tillskott i koncernen, får vi en ännu bredare kunskap inom såväl manuell svetsning som avancerad robotsvetsning.

”Detta blir det senaste steget i vår pågående tillväxt som inkluderar förvärv av Lasercentrum 2013 och en stor sammanbyggnad av båda företagen 2016, samt pågående lagerutbyggnad. Vi räknar med att förvärvet av OG Teknik kommer innebära ännu fler affärer och arbetstillfällen då det ger oss möjlighet att erbjuda ett mer komplett samarbete och en ännu högre kapacitet.”

Jens Petersson, VD på Gnosjö Laserstans.

 

KONTAKT

FÖLJ OSS!

#glsindustries

GLS Industries är en koncern inom plåtbearbetning bestående av två produktionsenheter belägna i Gnosjö och Ljungby. Med välutbildad personal och lång erfarenhet av plåtprodukter, levererar vi allt från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Våra moderna maskiner för stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning gör oss till en ledande aktör inom plåtbearbetning.