fbpx
contact button

Vi finns här för dig!

Har du en offertförfrågan eller bara intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer!

GLS Laserstans: 0370-33 32 40

GLS Henjo: 0372-37 03 00

Offert: offert@laserstans.com

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

Eller fyll i formuläret så återkommer vi!

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  En komplett leverantör av plåtprodukter

  I vår produktion hittar du alltifrån enkla detaljer i tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Allt med den gemensamma nämnaren att lösa våra kunders problem och leverera rätt produkt i rätt tid. Vi jobbar ständigt med optimerings- och förbättringsarbete i vår produktion för att kunna hålla korta ledtider och leverera god kvalitet. Genom effektiv plåtbearbetning kan vi lägga vår energi på god service och smarta lösningar till våra kunder.

  Så hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss för mer information!

  Avancerat. Krångligt.
  Komplext. Eller som vi
  säger, enkelt. Helt enkelt.

  Läs mer om vår produktion eller fördjupa dig direkt i våra tjänster:

  play-button

  Avancerad plåtbearbetning

  Helhetslösningar inom avancerad plåtbearbetning för er med höga kvalitetskrav.

  Vår långa erfarenhet av kompletta lösningar och processer inom avancerad plåtbearbetning, gör att vi kan erbjuda allt från produktutveckling till bearbetning och kontrollmätning. Vårt erbjudande sträcker sig över hela tillverkningsprocessen, från CAD till robotbearbetning, målning och montering. Genom ett helhetsansvar kan vi garantera hög kvalitet, från skiss till färdig produkt. Tillverkningsprocessen inkluderar bland annat laserskärning, stansning, valsning, kantbockning, avancerad robotsvetsning samt ytbehandling och slutmontering. Vår avancerade plåtbearbetning riktar sig framförallt till produktionsserier i s.k. prototyp- och nollserier. Där är vår huvudinriktning korta serier upp till cirka 1000 enheter per produkt och år. Vår ständiga strävan är att ligga i fas med våra kunders utveckling och förändringstakt, och till och med lite före. Vi har en modern och flexibel produktion med fokus på robotisering och automation. Allt för att kunna möta kundens behov både när det gäller kapacitet och snabba leveranser.

  Modern plåtbearbetning

  För att ytterligare stärka vår konkurrenskraft inom effektiv tunnplåtsbearbetning och samtidigt värna om miljön så är dom senaste tre inköpta maskinerna servodrivna, vilket kraftigt reducerar energiförbrukningen gentemot andra metoder.

  Vill du läsa mer om automatiserade produktionslösningar har vi även vårt moderna bockcenter.

  Har ni frågor? Kontakta oss på GLS