fbpx

Elmia Subcontractor 2021 gav en positiv känsla för framtiden

14 december, 2021

Årets Elmia Subcontractor är förbi och äntligen fick vi samlas på den fysiska mässan igen. Sett till tidigare år var Subcontractor 2021 avskalad av förklarliga skäl och hade ett märkvärt bortfall av besökare jämfört med tidigare år. Vi upplevde emellertid att det var rätt besökare som besökte mässan och känslan av att det fanns ett uppdämt behov var tydlig. 

Monterbesöken höll en hög kvalitet och vi hade många bra samtal med såväl befintliga som potentiellt nya kunder och leverantörer. Med ett mindre stim och generellt mindre besökare på mässan kändes varje möte mer givande än tidigare. Nu blickar vi framåt mot kommande år och tar med oss goda kundrelationer och en positiv känsla för framtiden. 

Foto, elmia subconractor

KONTAKT

FÖLJ OSS!

#glsindustries

GLS Industries är en koncern inom plåtbearbetning bestående av två produktionsenheter belägna i Gnosjö och Ljungby. Med välutbildad personal och lång erfarenhet av plåtprodukter, levererar vi allt från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Våra moderna maskiner för stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning gör oss till en ledande aktör inom plåtbearbetning.