Om oss

Gnosjö laserstans har funnits i över 60 år och har lång erfarenhet av plåtbearbetning. Vi levererar till alla typer av branscher där bearbetad plåt efterfrågas; el, telekom, ventilation, bygg, inredning och belysning. Sedan 2013 har vi varit inne i en mycket expansiv fas med företagsförvärv, ökad personalstyrka och uppdaterad maskinpark vilket idag gör oss till en större aktör på marknaden.

Vi jobbar ständigt med optimering- och förbättringsarbete i vår produktion för att kunna hålla korta ledtider och leverera god kvalitet. Genom effektiv plåtbearbetning kan vi lägga vår energi på god service och smarta lösningar till våra kunder – att jobba med oss är enklare, modernare och snabbare!

SNABBARE

Gnosjö Laserstans + Gnosjö Lasercentrum = Effektivare plåtbearbetning. Med större muskler blir vi snabbare, effektivare och ännu bättre rustade inför framtidens utmaningar.

ENKLARE

Du har en produkt att sälja. Vårt jobb är att vara en del i skapandet av den produkten och hitta enkla lösningar. Vi ser till att detaljerna vi levererar bidrar till att höja produktens helhet och kvalitet.

MODERNARE

För att hitta de bästa lösningarna kombinerar vi välutbildad personal och hög teknologi. Med moderna arbetssätt och maskiner strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vara det självklara valet av leverantör.