fbpx

En lång kundrelation med flexibilitet, smidighet och kvalitet.

28 januari, 2021

Enoc System i Anderstorp är en av våra längsta kundrelationer. Enoc utvecklar och säljer kapslingar och tillbehör för nätverks- och datainstallationer. Genom ett eget utvecklat modulsystem erbjuder de flexibla lösningar och enkla anpassningar till befintliga system. Deras produkter behöver hålla mycket hög prestanda vilket givetvis ställer samma krav på deras leverantörer.

”Vi har jobbat med GLS sen lång tid tillbaka, de känner våra krav utan och innan. De är flexibla och snabba vilket innebär ett smidigt samarbete. Vi får produkter i rätt tid och till rätt kvalitet.” Patrik Andersson, Teknisk chef.

På GLS har vi jobbat tillsammans med Enoc ända sedan vi började med plåtbearbetning, där vi levererar färdiga delar som lackas och sedan monteras på Enoc. Vi har en bra och öppen dialog med kunden, inte minst genom den geografiska närheten. Vi förstår varandras krav och ser värdet i ett snabbt och flexibelt samarbete.

”Vi har alltid tyckt att de håller sig med en modern maskinpark. Det är bra, snabba svar och de har en flexibel produktion. Fungerar bra både vid stora serier och mindre serier.” Ulf Enocson, VD.

Som kundprofil passar Enoc oss på GLS väldigt väl. Dels för att vi båda värdesätter högt kundfokus och flexibilitet, men också förmågan att snabbt kunna anpassa sig till förändrade krav eller förutsättningar. De har en slimmad produktion med fokus på utveckling, montering och försäljning, vilket visat sig vara ett framgångsrecept. För oss på GLS innebär det att vi vet vad som gäller och kan vara väldigt snabba i leveranser och responsiva vid frågor eller funderingar i utvecklingsstadiet. Vår effektiva verksamhet på GLS med fokus på en modern produktions-anläggning, gör att vi kan erbjuda företag som Enoc snabba leveranser i hög kvalitet och på så sätt bli en viktig del av deras produktionsflöde.

”Det bästa med GLS som leverantör är att de är nära, pålitliga och har snabba leveranser och jag rekommenderar de starkt.” Mikael Enocson, Inköpschef/delägare.

 

Anställd på GLS Industries

KONTAKT

FÖLJ OSS!

#glsindustries

GLS Industries är en koncern inom plåtbearbetning bestående av två produktionsenheter belägna i Gnosjö och Ljungby. Med välutbildad personal och lång erfarenhet av plåtprodukter, levererar vi allt från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Våra moderna maskiner för stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning gör oss till en ledande aktör inom plåtbearbetning.