fbpx
contact button

Vi finns här för dig!

Har du en offertförfrågan eller bara intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer!

GLS Laserstans: 0370-33 32 40

GLS Henjo: 0372-37 03 00

Offert: offert@laserstans.com

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

Eller fyll i formuläret så återkommer vi!

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  En kundanpassad lösning för ett effektivt produktionsflöde.

  Medarbetare i produktion, GLS

  Med avstamp i kundens vardag skapar Starke Arvid smarta lösningar för att underlätta det dagliga arbetet av materialhantering inom bygg-, transport-, och verkstadsindustrin – samtidigt som momenten blir både smidigare, säkrare och mer kostnadseffektiva.

  Genom innovativ produktutveckling kan Starke Arvid möta branschens ständiga utmaning och utveckling och är med och leder byggindustrin framåt. Kreativa lösningar och snabba förbättringar genererar produktionseffektiva system och produkter för materialhantering i världsklass för både användare och inköpare.

  I en ömsesidig och nära relation har Starke Arvid tillsammans med GLS Industries sedan hösten 2016 utvecklat en kundanpassad produktionslösning som lever upp till tighta kundkrav och är enkel att hantera.

  – GLS förstår våra kundkrav och varför vi har så bråttom att få fram våra produkter ibland. Med en produktionsplanering som är enkel att hantera och en bra relation där vi lyssnar på varandra gör skillnad. GLS förstår detta, säger Mattias Hellner, VD, på Starke Arvid.

  Att byta leverantör är en stor process och att arbeta på ett likvärdigt sätt med full förståelse är otroligt viktigt. Utan större förändringar hos Starke Arvid anpassar GLS sin hantering av produktionen till Starke Arvids produktionssystem och smälter in i deras sätt att arbeta. Genom scanning av beställningskort hamnar Starke Arvids ordrar i en produktionskö som bägge parter kommer åt, detta bidrar till bättre kontroll av produktion och beställning och gör det enklare att upptäcka eventuella fel.

  – Vi har hittat en kundanpassad lösning som gör produktionen inte bara bättre utan också mer effektiv. Vi får ett par extra ögon genom att både vi och GLS kan hålla koll på beställningen, förklarar Mattias.

  Men även om orderöverföringen är enkel är det viktigt med feedback och att ha en rak och tydlig dialog om annat runt omkring. Med fokus på att förbättra kommunikationen höjs kvaliteten på underlag och levererade produkter och skapar en bättre relation och ett mer effektivt produktionsflöde.

  september 18, 2020