fbpx
contact button

Vi finns här för dig!

Har du en offertförfrågan eller bara intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer!

GLS Laserstans: 0370-33 32 40

GLS Henjo: 0372-37 03 00

Offert: offert@laserstans.com

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

Eller fyll i formuläret så återkommer vi!

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Ett samarbete med fokus på vikten av långsiktighet och flexibilitet.

  Från gaffeltruckar till containermaskiner, med ett brett kundregister och lång erfarenhet av lyftverksamheter är Konecranes en marknadsledande koncern inom lyftutrustning.

  Under många år har Konecranes specialiserat sig på att utifrån kundspecifika krav tillverka lyftutrustning med krav på hög kvalitet och ständig kompetensutveckling. Med flera välkända företag i sitt kundregister levererar Konecranes tjänster och produkter till allt från skeppsvarv, terminaler och verkstads- och processindustrin världen över.

  I småländska Markaryd ligger Konecranes Lifttrucks. Här tillverkas truckar genom gediget hantverk, utvecklad teknik och industridesign av dedikerad och kunnig personal. Styrkan, prestandan och pålitligheten i varje lyft gör Konecranes världsledande på det dem gör. I över ett decennium har GLS i nära samarbete med Konecranes levererat plåtdetaljer till deras produktion.

  – GLS är en stabil partner som vi har valt att utveckla vår verksamhet tillsammans med. De är en leverantör med bred kompetens och kunskap inom de produkter som vi på Konecranes efterfrågar. Med en bred portfölj erbjuder de oss allt från bockning, svetsning och målning. Det är svårt att hitta en leverantör som är så komplett, säger Jonas Hägg, Sourcing Manager på Konecranes.

  I produktionen i Markaryd tillverkas gaffeltruckar från 10 till 65 ton och hanteringsmaskiner, helt enligt kundens önskemål. 

  – Vår affärsidé är att möta kundernas unika behov. Vi jobbar med ständig kompetensutveckling enligt nya krav på produkter och GLS har möjlighet att efterleva våra anspråk på nyutveckling och nya produkter som tillkommer, berättar Emma Torstensson Supply Quality Manager på Konecranes. 

  Samarbetet med GLS som leverantör av plåtdetaljer som tankar och huvar, går tillbaka mer än 15 år. Genom åren har det skapats ett samarbete med fokus på vikten av långsiktighet, flexibilitet och en gemensam vilja att utvecklas tillsammans för att möta kundernas krav. Produkterna från GLS håller en hög kvalitetsnivå och bidrar till att Konecranes kan hålla en trygg produktion och leverans utan driftstörningar. Det skapar stabilitet i verksamheten, som i sin tur leder till att Konecranes kan uppnå uppsatta krav mot sina kunder.

  Konecranes ambition är att skapa kundvärde genom kundanpassade, unika lösningar. 

  En viktig förutsättning för att lyckas är att effektivt tillhandahålla ett högt produktutbud, en bredd av specialkomponenter och en stabil produktion med ständig nyutveckling, där tillgången till en konsekvent produkt är avgörande. GLS levererar produkter som lever upp till Konecranes krav på kvalitet och ledtider och levererar både funktionella och estetiska lösningar till deras maskiner.

  – Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda en hög variantflora med mycket specialkomponenter till korta ledtider. GLS är en flexibel leverantör som levererar med hög kvalitet mot de kvalitetskrav vi har på våra produkter och klarar möta våra krav på kompetensutveckling, fortsätter Emma.

   

  december 16, 2019