Bockning

Modernt bockcenter
rustat för både stort
och smått.

 

Bockning är en av de viktigaste processerna i vår verksamhet. Därför har vi utvecklat ett bockcenter med fokus på hög kvalitet och stort mångfald där vi kan matcha våra kunders behov på bästa sätt.

Med bockning genom våra automatiserade vikmaskiner tillverkar vi produkter som dörrar, hyllplan och paneler. Våra olika robotceller gör oss rustade för både tjocka plåtdetaljer och mindre, mer komplexa produkter. Tack vare att maskinerna är utrustade med automatiska verktygsväxlare kan vi även köra små serier på ett rationellt sätt. Som ett komplement till vikmaskinerna har vi också ett antal manuella kantpressar som är styrda i alla åtta axlar för maximal prestanda och flexibilitet vid bockning. Samtliga av våra maskiner kan programmeras offline med 3D-simulering för bästa tänkbara optimering av programmen.

Fördelar med plåtbockning

Det finns många fördelar i att arbeta med plåtbockning. Metoderna vi arbetar med är effektiva lösningar för att forma olika slags metallprodukter som ska hålla hög kvalité och vara kostnadseffektivt för kunden. Genom modern teknik kan vi plåtbocka och formge produkter med en bocklängd upp till 4m.

Vill du läsa mer om effektiva och konkurrenskraftiga produktionsmetoder? Läs om hur vi arbetar med stansning.

Har ni frågor kan ni alltid kontakta oss på GLS!