fbpx
contact button

Vi finns här för dig!

Har du en offertförfrågan eller bara intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så berättar vi mer!

GLS Laserstans: 0370-33 32 40

GLS Henjo: 0372-37 03 00

Offert: offert@laserstans.com

Söker du någon specifik person? Besök vår kontaktsida.

Eller fyll i formuläret så återkommer vi!

  Jag godkänner att GLS Industries får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Svetsning

  Svetsning

  Lång erfarenhet av avancerad robotsvetsning av stora, tunga produkter med höga kvalitetskrav, gör oss outstanding inom svetsning.

  I våra moderna svetsanläggningar täcker vi in behovet av såväl robot- som manuell svetsning. Med fokus på robotisering och automatisering har vi ett av Sveriges mest kompletta utbud inom svets och kan erbjuda svetsning av produkter i 500kg-klassen.

  Med bred kunskap inom avancerad robotsvetsning och manuell svetsning, löser vi ditt behov även vid hantering av komplexa och tunga produkter. Vi har lång erfarenhet av avancerade plåtdetaljer som kräver hög kvalitetssäkerhet och exakt precision. Våra moderna robotstationer har kapacitet till snabba omställningar och svetsning av riktigt stora detaljer. Självklart erbjuder vi även manuell MIG-, MAG-, TIG-, press- eller bultsvetsning.

  Robotsvetsning

  Med robotsvetsning kan man spara både tid och pengar. Idag finns det många detaljer som produceras i stora volymer. Jämfört med manuell svetsning kan robotsvetsarna produkter betydligt snabbare, vilket genererar insparad arbetstid och ökad lönsamhet för produktionen. För komplexa produkter kan vi även kombinera manuell och robotsvetsning för att möta våra kunders behov. 

  Har ni frågor? Kontakta oss på GLS

  Läs mer om vår produktion eller fördjupa dig direkt i våra tjänster: